Blog Berwajah Baru ~

Assalamualaikum


Alhamdulilah telah sekian lama teringin nak berwajah baru blog ni 
Akhirnya cita cita itu dapat direalisasikan 
Cewahhh 

Tak sangka dah cantik begini rupa blog saya
Blog dah manis dan cantik ni saya dapatkan servis perkhidmatan sis Awa 



Thank you so much Sis Awa 
for the great services πŸ˜™πŸ˜πŸ˜

Untuk yang tak reti nak edit blog sangat macam saya ni bolehla gunakan perkhidmatan sis Awa
Mudah dan senang nak berurusan :)

Harga yang dicas murah pula tu

Haissh


 TERIMA KASIH BANYAK sis Awa






Header comel ni Sis Awa la buatkan =)




Suka sub menu ni lama dah ku idamkan ~



Ini yang saya tanda dalam petak petak merah, paling saya suka! =)
Yeayyy 







Alhamdulilah 

Tak cukup itu,
Siap dapat free gift watermark logo lagi :D









Sesiapa yang nak mencantikkan blog bolehla hubungi sis Awa ni difacebook atau email nya ya 


Beritahu aje nak macam mana rupa blog anda^^ 




Comments

  1. terima kasih atas feedback ni Husni.. sis puashati dpt penuhi kehendak Husni, dan soal bayaran betul... sis mmg caj murah2 je sbbnya mmg x de niat pun utk jadi kaya..haha.. boleh lepas bayar bil internet beratus sebulan kat rumahh ni pun sis dh cukup bersyukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis awa ada buat header. Macam macam ada. Hehehehe sorry tlg jawabkan 😁

      Delete
    2. hehe... tima kasih Mai tolong jawabkan :D

      Delete
    3. Alhamdulillah.. Sama sama.. Syukur jumpa sis Awa ni pemurah hati betul.. Moga murah rezekii hendaknya 😍

      Delete
  2. So cantek. Lawa header tu Husniey. Ana suka 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ana. Kombinasi warna jelah Husni reti pilih. Nak main coding edit full blog tak reti.. πŸ˜‚ πŸ˜‚

      Delete
  3. Cantik & kemas. Pemilihan warna mmg awesome lahhhh, sejuk mata memandang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni warna disukai gadis gadis Mai πŸ˜πŸ™ˆ

      Alhamdulillah..

      Delete
  4. Replies
    1. Done follow back akak 😍😍
      Salam kenalan 🌸

      Delete
  5. Sis Hawa sudah mula menunjukkan bisa taringnya....hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taringnya tajam juga tuan Azlan. Moga tuan sihat selalu..😊

      Delete
    2. Taringnya tajam juga tuan Azlan. Moga tuan sihat selalu..😊

      Delete
  6. Wahhhhh cantiknya dah pakai baju baru ni! hehehe. semoga lebih semangat berblogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syed..
      Harapnya gitulah πŸ˜‚πŸ˜‚

      Mudahan..

      Delete
  7. Cantik...memang cantik..tak banyak warna..suka :)

    ReplyDelete
  8. cantiknye !!!!!!! tapi kena rajin menulis lebih sikit la lepas ni kan.. hee~

    ReplyDelete
  9. boleh upah sis awa la nanti...

    ReplyDelete
  10. yuhuuu, blog sis dah berwajah baru tu... cantik 😍 sy pun guna khidmat sis Awa

    ReplyDelete
  11. Cantiknya blog berwajah baru! Suka kombinasi color 😍

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

Popular posts from this blog

✿Trip ke Pulau Kapas✿

Pakej Pulau Kapas, Terengganu 2017 πŸ’•

Lirik Lagu Maher Zain yang Buat Kita Kagumi Kuasa Allah