Featured post

Indahnya permandangan di Kg Mangkuk, Setiu Terengganu

Assalamu'alaikum,  Semalam Sabtu 29 April 2017, Husniey ada urusan ke Merang Setiu. Lepas singgah solat zohor di masjid, selesaik...

Sunday, 13 August 2017

Cubaan Bid Kali Pertama :D



Assalamualaikum

Kali ini nak share pertama kali husniey cuba guna Chilindo..
Chilindo ni website shopping.

Konsepnya : Bid, Win, Purchase

Mulanya saje jelah try, tak sangka husniey dapat menang.. Excited! Haha
sebab memang tak pernah cuba dan tak pandai pun nak bid 😊

1st bid menang speaker dengan harga
 RM 8.60 
Okay lah kan harga ni



Lepas tu tetiba macam nak cuba lagi.. lagi dan lagi.. Aduii πŸ˜‚ πŸ˜‚


Taadaaa, sedar sedar dah 4 items menang.. Cis habis duitku. Haha

Tu dia penimbang berat, haha.

Set basting chef tu macam bekas letak minyak, pastu ade berus.. 


Yang last bid menang, Camera Cctv berharga RM 79.64 πŸ˜‚

Ni memang mahal sikit lah daripada barang lain.. Tak sangka menang, saje je bid. Ambik kau mane nak pasang cctv ni nanti.. Rumah kecik je πŸ˜ͺ


Nanti barang sampai husniey akan review okay ke tak kualiti barang dari Chilindo.. πŸ‘Œ

9 comments:

  1. ai kalau bid ni, mesti banyak bid barang tak berfaedah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah samalah kita!πŸ˜‚
      tak penting mana pun gi beli jugak, sebab comel kot

      Delete
  2. hohoho virus ni tau.. dah bid sekali, mesti x serik2 nk bid lagi dan lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahaya nii.. Kena check duit dulu baru berani bid, dah tinggi harga terus stop.. 😁

      Delete
  3. Dah terjebak juga ya... hihi Tahniah!

    ReplyDelete
  4. Seronoknya. pernah baca perkongsian dari blogger lain. Rasa memang nak try. rupanya ramai dah terjebak. sape taknak kan banyak benda boleh jadi murah. :)

    ReplyDelete
  5. murah memang murah. tapi bila nak bid lagi dan lagi dan lagi tu yg bahaya. huhu

    ReplyDelete
  6. Tak pernah buka web tu., hahaha.

    ReplyDelete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^

SNAP WIDGET

Booking.com