Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

by - 1:18 am

Assalamu'alaikum,


Kali ini saya ikuti segmen yang dibuat oleh blogger Syed.


Review Blog Seorang Syed : 

- Saya suka baca apa saja entri yang dikongsikan oleh Cikgu Syed ni, pada saya setiap perkongsiannya itu pasti terselit hikmah dan nilai murni yang akan kita sedari dan harus contohi atau ambil iktibar

- Gaya penulisannya juga kemas dan teratur, mudah faham walaupun hanya kisah yang disampaikan itu Kisah Personal

- Beliau juga seorang yang aktif berblogwalking dan meninggalkan komen di ruang komen mana mana blogger yang diikutinya. Termasuk di setiap perkongsian yang saya tulis sebelum ni.. Jadi mestilah saya nak juga tersenarai dalam ruang bloglist nya!


Kepada kawan - kawan blogger yang nak join segmen ini untuk lebih info tentang syarat penyertaan..
Klik pada banner di atas ya 😊


Tarikh tutup penyertaan 30 April, 11.59 pm


Semoga ada rezeki saya untuk tersenarai dalam bloglist Syed!



Kbai, terima kasih baca 

You May Also Like

13 comments

  1. Saya pun suka juga blog husniey, lagi-lagi bila dah tukar baju baru ni setiap hari pun nak baca entry dekat sini hehe. Thanks for joining ya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kembali Syed. Welcome! 😊

      Delete
  2. Selamat bersegmen Husniey 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ana. Jom Bersegmen juga 😍

      Delete
  3. all the best!!!


    Hi, jemput baca post baru AMERZING || http://ameridzuan.blogspot.my/2017/04/men-minimalist-fashion.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay Amer, nanti saya jalan jalan kat blog Amer 😊😊

      Delete
  4. selamat malam .

    singgah dari segmen yang sama . selamat berjaya .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. All the best ! 😄

    ReplyDelete
  6. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #176

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done follow juga blog awak. Keep in touch 😘

      Delete

Komen yang membina sangatlah dihargai :)

Terima kasih bagi yang meninggalkan komen dan jejak, akan saya jejaki blog anda ^^